Skip to main content

Renzo Marinai er et lille økologisk paradis, beliggende lige uden for Panzano in Chianti, med naboer som Castello dei Rampolla og Fontodi.
Godt 30 hektar dækker ejendommen over, blot 6 hektar med vin, 12 hektar med oliventræer, 3,5 hektar med korn (de har et lille økologisk bageri) og resten skov og grønne områder.
Alt arbejde i marken forgår efter de økologiske forskrifter (certificeret) og tilgangen i kælderen er old-school. Alt gæres på det naturlige gær, vinene gærer i cement eller ståltanke inden de lagres i hovedsageligt store botti og enkelte vine i barrique. 
Dette er intens Sangiovese, der kan sende ens tanker mod syd og Montalcino. Det er ikke let Chianti til pizzaen, her er dybde og intensitet til det bedste kød fra grillen. 
Men det der præger vinene er en fantastisk renhed i frugten, der er resultatet at det økologiske arbejde i marken og det meget lave udbytte som her arbejdes med.
Der laves desværre kun ca. 35.000 flasker samlet hvert år og som fordeles blandt enkelte importører rundt i verden.

Sortiment:

2015 Chianti Classico Riserva DOCG
2013 Chianti Classico Gran Selezione 
2011 Conca d’Oro Cabernet Sauvignon IGT


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.