Skip to main content

Swiss Design – Mouth-Blown

Som en af få distributører i verden, er Les Terroirs du Vin blevet udvalgt til at forhandle de nye glas fra Grassl. Bag Grassl står vinentusiasten Alexander Macht, der har brugt flere år på at udvikle og designe disse fantastiske glas. Glassene er så lette og har så speciel en form, at der kun er en håndfuld steder i verden de kan laves. Alexander har valgt en lille 170 år gammel specialist/fabrik i Sloavkiet, der stadig bruger originale træforme m.m. og intet mindre end fem mand er indblandet i at lave ét glas!

Glassene er ekstremt lette og vejer mellem 90-130 gram. Det tynde glas (kan stadig vaskes i opvaskemaskine uden problemer) er med til et fremhæve det helt rene udtryk af vinene.

Vinene bruges allerede til smagninger hos producenter som Jean-Marc Roulot, Etienne Sauzet, Henri Boillot, Alain Graillot, Stella di Campalto, Pierre-Henri Rougeot, Whitcraft m.m.
 
Se artikel fra Børsen her ←

– Liberté – Anbefales bl.a. til Champagne, sauvignon blanc og riesling
– Mineralite – Anbefales bl.a. til riesling, Sauternes/Tokaj og Champagne.
– 1855 – Anbefales bl.a. til Bordeaux-blends, syrah og tempranillo.
– CRU – Anbefales bl.a. til pinot noir, chardonnay, nebbiolo og mencia
– Carafe (smal karaffel) 
– Decanter

Mandag: lukket
Tirsdag: 10:00-17.30
Onsdag: 10:00-17.30
Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: lukket

Les Terroirs du Vin ApS

Sølvgade 94
1307 København K

Handelsbetingelser

Følg os på instagram:

Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.