Skip to main content

Xavier har drevet Le Rocher des Violettes siden han var 25 år gammel, og siden 2010 har hans kone, Clémence, hjulpet ham i de administrative og kommercielle opgaver. Xavier og Clémence har arbejdet hårdt for at gøre Le Rocher des Violettes til, hvad det er i dag. De har gendannet gamle vinstokke til deres oprindelige stand, de har udgravet stenhulerne større, så vinene kan lagres i de bedste forhold. Deres stenhuler er udgravet i den lokale sten ”Tufa”, og her har vinene en konstant temperatur mellem 13-14 grader, hvilket er meget godt for modning og lagring af vinen. Endvidere har de fået bygget en kælder på 4 niveauer for at bearbejde vinene i tyngdekraften.

Vinmarkerne er hovedsageligt tilplantet med Xavier’s yndlingsdrue Chenin Blanc og næsten alle er meget gamle stokke fra 1920’erne og 1930’erne. I dag har Xavier parceller er spredt rundt om kommunen Saint-Martin-Le-Beau med 9 hektar i Montlouis og 4 hektar i Touraine AOP.

Sortiment:

Chenin 2022
Montlouis sur Loire Touche Mitaine 2021 
Montlouis sur Loire Le Grand Clos 2021 
Montlouis sur Loire Le Grand Clos 2021 Magnum 

 


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.