Skip to main content

Navnet Clase Azul oversættes som “blå som agave”, som denne tequila er lavet af. Clase Azul Tequila – en flaske ægte kunst. Alle flasker i Clase Azul destilleriet er formet i hånden og individuelt malet – ingen flaske ligner den anden. Claze Azul Ultra Extra Añejo er aftappet i ædle sorte flasker, som er lavet af tre ædle metaller. Disse er malet af dygtige håndværkere – de anvendte farver er først synlige efter brænding af karaflen. Denne udsøgte tequila, som er lavet af 100 % blå agave, er kronjuvelen for Clase Azul-mærket og får enhver samlers hjerte til at banke hurtigere. Modningen foregår i 5 år i første omgang på amerikanske whiskyfade, før den får sin finish på spanske fade

Clase Azul Gold 70cl er en luksuriøs og exceptionel spiritus, der legemliggør essensen af mexicansk håndværk. Den er produceret af det anerkendte mærke Clase Azul, ser kendt for sin dedikation til at skabe spiritus af høj kvalitet med udsøgt sans for detaljer.

Clase Azul Gold 70cl er, at hver flaske er håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere, der bruger traditionelle mexicanske teknikker. Det gør hver flaske unik og tilføjer et kunstnerisk element til drikkeoplevelsen.

Produktionsmæssigt gennemgår Clase Azul Gold 70cl en omhyggelig og omhyggelig proces. Det starter med, at man udvælger de fineste økologiske blå Weber agaveplanter, shøstes, når de har nået deres højeste modenhed. Agavehjerterne koges derefter langsomt i traditionelle murstensovne, før de knuses og fermenteres.

Efter gæringen gennemgår tequilaen en dobbelt destillationsproces for at sikre renhed og rigdi smagen. Det sidste trin er lagring af tequilaen på egetræsfade, så den kan udvikle sin særlige karakter og blødhed


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.