Mickael Bourg er oprindelig uddannet mekaniker, men efter kun to år skiftede han spor og begyndte at arbejde for Matthieu Barret på Domaine du Coulet i Cornas. Efter 4 år lejede han sine første parceller og lavede sin første Cornas. Siden har han også været forbi andre producenter i Cornas - Thierry Allemand, Guillaume Gilles og ikke mindst et par årgange hos Auguste Clape.
Fra 2012 har han fokuseret 100 % på sit eget domaine, der består af 1,9 hektar i Cornas.
Hos Matthieu Barret lærte han alt om økologi og biodynamik og det har han taget med sig til sine egne marker. 
Hver parcel høstes og vinificeres separat, først i små ståltanke og siden lagres de 14-16 måneder på fad, max 10-15 % nye. Herefter blandes den færdige vin i ståltanke, skulle enkelte parceller/fade ikke holde niveau, så sælges det fra som bulkvin.
Brugen af SO2 begrænses til en smule efter malolaktisk gæring og en smule ved flaskning.
Mickael Bourgs Cornas er klassisk Nord Rhone, holdt i en mere saftig stil, der gør at man hurtigt rammer flaskens bund!


Mandag, tirsdag & onsdag: åbent efter aftale 
Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Les Terroirs du Vin ApS

Sølvgade 94
1307 København K

Handelsbetingelser

Website designed by: www.niclashechmann.com

Tilmeld nyhedsbrev:

Følg os på instagram: