På blot 35 år har Rivetti familien formået at placere La Spinetta, i den absolutte top blandt de Italienske vinproducenter. Det startede med moscato i 1978, så kom barbera til og i 1995 den første Barbaresco – Gallina.
Barbaresco er stadig det Spinetta er mest kendt for, men der laves også stor Barolo og siden er en lille ejendom i Toscana (Sezzana) også kommet under familiens ejerskab.
Hvor La Spinetta tidligere var kendt for at være blandt bannerførerne for de moderne Piemonte vine, så er lagringen i barriques i dag forkortet og ’toast’ af de franske fade er langt lavere. 
Riserva-vinene der først frigives efter minimum 10 år i kælderen, er blandt Piemontes absolut største.


Mandag, tirsdag & onsdag: åbent efter aftale 
Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Les Terroirs du Vin ApS

Sølvgade 94
1307 København K

Handelsbetingelser

Website designed by: www.niclashechmann.com

Tilmeld nyhedsbrev:

Følg os på instagram: