Cesare har I over 10 været vinmageren hos Roberto Voerzio, her har han været med til at forfine Voerzios stil, med ekstremt lave udbytter I marken og minimal intervention I kælderen.
Han arbejder stadig for Voerzio, men er stille og roligt begyndt at bygge sit eget lille sted op. Første årgang er 2014 for Barolo Fossati og Barbera d’Alba Vigna Santa Lucia. 
I 2017 kom der to nye vine til. En Barbera d’Alba Roscaleto, der høstes med kun et ½ kg. pr. plante og først frigives i 2021.
En ny Barolo er også på vej - Barolo del Comune di La Morra – høstet med under 1 kg pr. Plante. 
Den totale production idag er ca. 1500 fl. Barolo og 4500 fl. Barbera d’Alba.
Vinene har en stor dybde/intensitet og bærer generelt præg af, at være baseret på omhyggeligt markarbejde og ikke manipulation i kælderen.

“The 2014 Barolo Fossati is a terrific debut from Cesare Bussolo….. Delicate and beautifully persistent on the palate…..  Sweet red cherry, orange peel, mint and white pepper give the 2014 its distinctive aromatic top notes…. This is an impressive debut.”
- Antonio Galloni, Vinous


Mandag, tirsdag & onsdag: åbent efter aftale 
Torsdag 10:00-17:30
Fredag 10:00-17:30
Lørdag: lukket
Søndag: lukket

Les Terroirs du Vin ApS

Sølvgade 94
1307 København K

Handelsbetingelser

Website designed by: www.niclashechmann.com

Tilmeld nyhedsbrev:

Følg os på instagram: